Schrijf je in voor de Leergang Wsnp

Nieuws

Wil jij als juridisch professional, bewindvoerder Wsnp worden? Volg dan de Leergang Wsnp bij OSR: de enige basisopleiding in Nederland waarmee je bewindvoerder Wet schuldsanering natuurlijke personen (Wsnp) kunt worden.

Vanwege de de daling van het aantal Wsnp’s en daarmee ook het aantal Wsnp-bewindvoerders tot 2023 is de opleiding een aantal malen niet van start gegaan. Nu de doorstroming naar de Wsnp toeneemt acht de BBW het van groot belang dat er ook nieuwe Wsnp-bewindvoerders worden opgeleid. Bureau Wsnp en OSR juridische opleidingen hebben hiertoe de nodige actie ondernomen, waardoor de Leergang in september 2024 hopelijk weer van start kan gaan.

Om Wsnp bewindvoerder te kunnen worden móet je de Leergang hebben volbracht, maar ook voor het werk als schuldhulpverlener geeft deze opleiding een belangrijke (juridische) basis. niet voldoende. nodig. Met minimaal 12 deelnemers kan de Leergang doorgaan, maar wacht niet te lang met inschrijving want er is nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Voor meer informatie en inschrijving: Leergang Wsnp

Vorig bericht
In memoriam : mr. dr. Arnoud Noordam
Volgend bericht
Column Geert Lankhorst * – Verzoek eerdere Wsnp-ingangsdatum toegewezen

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.
keyboard_arrow_up