Kennis is kwaliteit

Voor elke Wsnp-bewindvoerder geldt de plicht van permanente educatie; elke bewindvoerder moet zich blijven ontwikkelen in het vak en behoort zijn kennis actueel te houden. Zonder de minimale 12 PE-punten per jaar geen erkenning door de Raad voor Rechtsbijstand.

De BBW hecht veel waarde aan hoogwaardige bijscholing en faciliteert dit zelf tijden BBW-cafés en extern in samenwerking met OSR Juridische Opleidingen. Leden van de BBW kunnen zich op die manier onderscheiden door een voorsprong in kennis, bijvoorbeeld met betrekking tot ‘ex-ondernemers’ of ‘sociaal-psychische problematiek’.

Leden kunnen zich aanmelden en actuele informatie over onze opleidingen vinden in de agenda.

BBW biedt in samenwerking met OSR Juridische Opleidingen kwalitatief hoogstaande bijscholing, passend bij de ontwikkelingen rondom de Wsnp. De BBW faciliteert haar leden hierin, tegen gereduceerd tarief.

OSR organiseert in het voorjaar van 2022 drie webinars van elk twee uur (2 PE Wsnp). BBW-leden kunnen tegen een gereduceerde cursusprijs aan deze webinars deelnemen. De onderwerpen voor deze webinars zijn:

ZZP’er in de Wsnp: onderneming voortzetten of niet?
Peter Fousert | vrijdag 22 april | 13.00 u – 15.15 u

Vorderingen, verificatie en renvooi
Matthieu Verhoeven | vrijdag 20 mei | 13.00 u – 15.15 u

Vraagstukken rondom de verkoop van woningen
Marten van Vugt | vrijdag 24 juni | 13.00 u – 15.15 u

Naast deze webinars biedt OSR BBW-leden ook aan om tegen een gereduceerde cursusprijs aan de Actualiteitencursus Wsnp (6 PE WSNP) deel te nemen die op 18 november a.s. staat gepland.

keyboard_arrow_up